Tietoa Day With A Local Helsingistä

Day With A Local Helsinki tarjoaa yksilöllisiä yksityisopastuksia yhdistellen paikallista elämäntapaa Helsingin kohokohtien kanssa.

Helsinki ja lähialueet Paikallisen kanssa

Day With A Local Helsinki tarjoaa yksilöllistä, korkealaatusta palvelua. Räätälöity ohjelma Paikallisen seurassa perustuu vieraiden mielenkiinnonkohteisiin ja pyyntöihin. Saatavilla on elämäntapaan, kulttuuriin, ruokakulttuuriin, historiaan, arkkitehtuuriin, designiin, taiteeseen, muotiin tai luontoon perustuvia ohjelmia ja ne voidaan muokata tarpeiden mukaan. Vieraat voidaan tavata lentokentällä, satamassa, hotelliaulassa tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa. Soolomatkustajat, pariskunnat, perheet ja ystäväporukat tapaavat yhden Paikallisen, suuremmat kuin 10 hengen ryhmät tapaavat kaksi tai enemmän Paikallisia ryhmäkoosta riippuen.

Joustavaa palvelua ja vuorovaikutusta Paikallisen kanssa

Vieraita pyydetään kysymään kysymyksiä aihealueista, joista he ovat kiinnostuneita. Käveleminen ja julkisen liikenteen käyttäminen ovat osa kokemusta. Eteneminen tapahtuu ryhmän vauhtiin sopivasti. Estettömät reitit ja liikuntarajoitteisille sopivat palvelut ovat myös saatavilla. Päivään voidaan lisätä valinnaisia osia sen mukaan, mitä vieraat haluavat - ruokamaisteluista museovierailuihin, sesongin mukaisiin aktiviteetteihin ja huonepakopeleihin. Yksityiskuljetukset ja ruokailut voidaan lisätä lisämaksusta. Vierailu nykytaiteilijan studiolle, kirjastoihin ja useimpiin kirkkoihin voidaan yhdistää päivään lisämaksutta.

Paikallisen kanssa matkailijat viettävät huoletonta aikaa

Day With A Local Helsingin palvelut ovat saatavilla läpi vuoden myös juhlapyhinä. Palvelu mahdollistaa risteilymatkustajien stopover-vierailijoiden ja bisnesmatkustajien ottaa paljon irti lyhyestä vierailustaan. Day With A Local antaa esittelyn kaupungista ja on hyvä startti viikonlopulle tai pidemmälle lomalle. Useamman päivän vaihtoehdoissa voidaan yhdistää esimerkiksi Helsingin keskusta ja jokin naapurustoista luontoretken ja Porvoon retkeen. Mikä tahansa päivän kesto on mahdollinen.

Tiedustelut

Asiakastiedustelut

Lähetäthän tiedustelusi sähköpostitse helsinki(a)daywithalocal.fi, katso varausjärjestelmästämme tilanne englanninkielisille kierroksille tai perehdy palveluihimme usein kysyttyjen kysymysten tai verkkokaupan kautta! Huomaathan, että englanninkieliset sivumme ovat suomenkielisiä laajemmat.

Media- ja yhteistyötiedustelut

Lähetäthän media- tai yhteistyötiedustelusi sähköpostitse info(a)daywithalocal.fi

Työtiedustelut

Katsothan lisätietoja sivulta Sinustako Paikallinen?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Voit seurata Day With A Local Helsinkiä seuraavissa kanavissa

 • Facebook
 • Instagram
  • Valokuvat: Liisa Eskelinen, Tom Benjamin & Minna Kaijanranta
 • YouTube
  • Explore Helsinki With A Local (2017) kuvannut Global Degree vierailullaan joulukuussa 2016
  • Welcome to Helsinki (2017) kuvannut Global Degree vierailullaan joulukuussa 2016
  • Where would You like to go with a Local? (2017) kuvannut Global Degree vierailullaan joulukuussa 2016
  • Gourmet dining with a Local (2017) kuvannut Global Degree vierailullaan joulukuussa 2016
  • Day With A Local Helsinki - Private Tours & Local Experiences (2015) Huomaathan, että yleisesti ottaen käytämme nimikylttiä vuodesta 2016 eteenpäin vain asiakkaat tavatessa.
 • Twitter

Asiakaspalaute

Voit jättää arvion tai lukea arvioita näissä kanavissa:

Medialle

Day With A Local Helsingin logo

Logoamme voi käyttää mediayhteyksissä seuraavina png-tiedostoina.

Muiden logoversioiden saamiseksi otathan yhteyden sähköpostitse info(a)daywithalocal.fi

Day With A Local Helsingin valokuvat

Allaolevassa linkissä olevaa kuvaa voidaan käyttää kysymättä erillistä lupaa, kun yhtiöstämme kerrotaan, ja kun Day With A Local Helsingin on mainittu ja/tai tägätty, ja valokuvaaja on mainittu. Muita valokuvia voi tiedustella meiltä sähköpostitse osoitteesta info(a)daywithalocal.fi - kerrothan viestissäsi, mihin käyttötarkoitukseen kuvat olisivat tulossa.

Tietoja yrityksestä lyhyesti

 • Day With A Local Helsinki on Day With A Local Finlandin aputoiminimi. Day With A Local Oy aloittaa Day With A Local Porvoon toiminnalla keväällä 2017.
 • Yritystoiminta on aloitettu vuonna 2015.
 • Day With A Local -konseptin on luonut ja yrityksen omistaa suomalainen yrittäjä Liisa Eskelinen (syntynyt 1985). Lue tarina yrityksen takana englanninkieliseltä Paikalliset-sivulta.
 • Tavaramerkkioikeudet omistaa Liisa Eskelinen
 • Day With A Local -palvelua tarjotaan englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, italiaksi, saksaksi, japaniksi, kiinaksi ja suomeksi.
 • Arvonlisävero 24 % sisältyy kaikkiin palveluihimme.

Lisätietoa: