Paikalliset | Helsinki

Helsinki on Itämeren helmi ja Suomen pääkaupunki vuodesta 1812.

Helsinki on myös yli 600 000 paikallisen kotikaupunki. Haluaisitko sinä tutustua kaupunkiin paremmin yhden meistä kanssa tai tarvitsisitko meidät näyttämään Helsinkiä kansainvälisille vieraillesi?

Osa kesän 2016 tiimiä | Kuva: Kaisu Venho

Day With A Local Helsinki -tiimin pikkujoulu 2015

Päivä paikallisen kanssa on päivä yhden meistä kanssa!

Päivä paikallisen kanssa odottaa sinua, olitpa liikkeellä yksin, kumppanin tai perheesi kanssa tai ryhmässä. Kerro toivestasi, ja teemme parhaamme, jotta koet täydellisen päivän Helsingissä!

Saat lisätietoja

Usein kysyttyä -osiosta ja inspiroidu tutustumalla paikallisten yritysten esittelyihin. Sitten tee varaus, ja koet Helsingin paikallisen kanssa! Toivottavasti nähdään pian!

Liisa | yrittäjä | Helsinki With A Local englanniksi & suomeksi

Hei! Olen Day With A Local Helsingin yrittäjä, ja näytän sinulle ja ryhmällesi Helsinkiä mielelläni paikallisnäkökulmasta!

Rakastuin Helsinkiin jo pikkutyttönä täällä vieraillessani, ja muutin tänne vuonna 2007. Kotoisin olen Pohjois-Savosta, Iisalmesta. Helsingin vuosinani aloin näyttää kaupunkia sekä tutuille että tuntemattomille vapaaehtoisesti, ja autoin myös kartta kädessä kadunkulmassa seisovia turisteja. Idea matkailusta Helsingissä paikallisnäkökulmasta alkoi kehittyä.

Haluaisin kertoa Helsingistä tarinoita jotka jäävät mieleen vuosiksi eteenpäin, viedä sinut ja ryhmäsi pois ydinkeskustasta, esitellä paikallisia yrityksiä tai vaikkapa viedä teidät pelaamaan huonepakopeliä tai tutustumaan lavatanssikulttuuriin.

Jos sinulle saapuu ulkomaisia vieraita, mutta haluaisit heille ohjelmaa esimerkiksi työpäiväsi ajaksi, ota yhteyttä meihin ja järjestämme toiveidesi mukaisen ohjelman!

Oletko kiinnostunut liittymään tiimiimme?

Day With A Local Helsinki tarjoaa mahdollisuuden unohtumattomaan vuorovaikutukseen matkailijoiden kanssa. Matkailijoille tämä on vaihtoehto perinteisille opastuspalveluille ja sateenvarjon seuraamiselle. Sinustako Paikallinen?